Rekrytointi

Rekrytoimme monimuotoiseen osaavaan joukkoomme psykoterapeutteja, työnohjaajia sekä terveydenhuolto- ja sosiaalialan ammattilaisia, joilla on kokemusta asiakastyöstä ja erityisosaamista ihmisen psyykkisestä hoitamisesta.

Terapiatelakalla voi työskennellä työsuhteessa tai ammatinharjoittajana. Työn määrän jokainen suunnittelee itselleen sopivaksi, ilman vähimmäissitoumuksia. Vuokrahinta tai palkkio on kilpailukykyinen ja työn tekemistä kannustava.

Järjestämme säännöllisesti maksutonta ryhmätyönohjausta sekä kollegiaalisia tapaamisia, joissa mahdollistuu työstä nousevien asioiden jakaminen ja ammatillinen keskustelu alustusten pohjalta. Työntekijöillä on mahdollisuus osallistua toiminnan ja palvelujen kehittämiseen.

Terapiatelakka ei peri asiakkailta toimistokuluja, laskutuslisiä tms.

Työyhteisömme arvostaa rentoa ja kannustavaa työilmapiiriä. Toimimme yhdessä ja erikseen tavoitteena tarjota asiakkaalle tarpeen mukaista hoitoa, ohjausta ja neuvontaa. Eettiset periaatteemme kattavat ihmisestä ja ihmisten välisestä vuorovaikutuksesta välittämisen osana jokaisen arkipäiväistä elämää. Jatkuva tavoitteemme on lisätä hyvinvointia.

Jos haluat työskennellä joukossamme, ota yhteyttä!

Katja Johansson, johtaja
puhelin 040 196 2867
katja@terapiatelakka.fi

Janne Veikkolainen, toiminnanjohtaja
puhelin 050 517 4725
janne@terapiatelakka.fi

Asiakaspalvelu

puh. 040 652 4011
(avoinna arkisin klo 9 – 16,
chat arkisin klo 9 – 18)

terapiatelakka@terapiatelakka.fi

Yhteystiedot

Terapiatelakka Oy
Valajankatu 5 C 30
40600 Jyväskylä

© Terapiatelakka