Hyvinvointivalmennus

Kuulostaako tutulta: Liikunta ei maistu, mutta makea maistuu sitäkin paremmin, paino ei putoa, väsyttää ja mieli on vähän matala. Innokkaasti ja ehkä turhan räväkästi aloitettu kuntokuuri on lopahtanut alkuinnostuksen jälkeen. Ehkä unohdit myös levätä ja ottaa välillä rennosti. Jos monta ryhtiliikettä tai dieettiä on jo kariutunut tahdon ja ajan puutteeseen, kannattaa ottaa kumppaniksi hyvinvointivalmentaja.

Pudota painoa

Kun asiakkaan tavoitteena on pudottaa painoa, tehdään hyvinvointivalmennuksessa mielekäs liikuntasuunnitelma, jossa rasitus ja lepo ovat tasapainossa, sekä tietenkin suunnitelma uusista ruokailutottumuksista.

Muokkaa kehoa

Jos tavoitteena on kehonmuokkaus, tehdään valmennussuunnitelma, jonka avulla lisätään lihasmassaa ja pienennetään rasvaprosenttia. Lisäksi mietitään tavoitetta tukeva ruokavalio ja lihaskuntoharjoitukset. Harjoitella voi kuntosalilla tai kotona.

Mieleen virkeyttä

Hyvinvointivalmennuksen tavoitteena voi olla myös ensisijaisesti mielen virkeys. Liikunta on tutkitusti tehokas menetelmä hoitaa lieväasteista masennusta.

Apua sopivan lajin tai liikuntatavan löytämiseen

Mikäli liikunta on aikaisemmin tuntunut vieraalta ja epämieluisalta, tai jos edellisestä liikuntakerrasta on vierähtänyt aikaa esimerkiksi sairastumisen tai loukkaantumisen takia, voi hyvinvointivalmentaja auttaa sopivan lajin ja liikuntatavan löytämisessä.

Yksin tai porukalla

Valmennuksia voidaan tehdä yksilöille, pareille ja ryhmille. Puolison, ystävän tai työporukan kanssa on mukavaa tehdä yhdessä matkaa tavoitteiden eteen.

Saatavilla myös valmiita paketteja

Työntekijät

› Ajanvaraus

Asiakaspalvelu

puh. 050 517 4725
(avoinna arkisin klo 9 – 16)

terapiatelakka@terapiatelakka.fi

Vastaanotto

Terapiatelakka
Yliopistonkatu 26 C
40100 Jyväskylä

Yhteystiedot

Terapiatelakka Oy
Valajankatu 5 C 30
40600 Jyväskylä

© Terapiatelakka