Seksuaaliterapia

Seksuaalisuus on yksilöllinen ominaisuus, olennainen osa jokaisen persoonaa ja yksi ihmisen herkimmistä ja haavoittuvimmista alueista. Se kuuluu kaikille, ja se muuttuu ja kehittyy läpi elämän. Seksuaalisuus liittyy nautintoon, terveyteen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.  Sen kautta olemme kontaktissa itseemme ja muihin ihmisiin.

Seksuaalisuudesta ja sen ongelmista on usein vaikea puhua. Pitkässä ja luottamuksellisessakin parisuhteessa aihe voi olla hankala ottaa kumppanin kanssa puheeksi. Silloin tarvitaan keskusteluapua.

Seksuaaliterapiaan voi hakeutua myös yksin. Jo yksi keskustelu ammattiauttajan kanssa voi auttaa.

Seksuaaliterapia voi auttaa esimerkiksi seksuaaliseen haluttomuuteen, orgasmi- ja erektiovaikeuksiin, seksiin liittyviin pelkoihin, parisuhdeongelmiin ja traumaattisiin seksuaalisiin kokemuksiin. Terapia antaa apua myös seksuaali- ja sukupuoli-identiteettiin liittyvissä kysymyksissä. Myös erilaisia toiminnallisia häiriöitä ja seksiriippuvuutta voidaan hoitaa seksuaaliterapiassa.

Luottamuksellinen vuorovaikutussuhde asiakkaan ja terapeutin välillä mahdollistaa aroistakin aiheista puhumisen avoimesti.

Seksuaaliterapia voi olla myös osana asiakkaan muuta hoitoa tai toista terapiaa.

Työntekijät

› Ajanvaraus

Asiakaspalvelu

puh. 040 652 4011
(avoinna arkisin klo 9 – 16,
chat arkisin klo 9 – 18)

terapiatelakka@terapiatelakka.fi

Yhteystiedot

Terapiatelakka Oy
Valajankatu 5 C 30
40600 Jyväskylä

© Terapiatelakka