Perheen ja parisuhteen huoltopaketit

Parisuhteen huoltopaketti – pariskunnille, jotka haluavat päivittää tai elävöittää parisuhdettaan

Parisuhteen huoltopaketti sopii moneen elämän eri vaiheeseen tai vastaamaan toiveeseen kumppanin kohtaamisesta uudella tavalla. Tapaamisten aikana voidaan esimerkiksi keskittyä löytämään uusia näkökulmia tai oivalluksia kumppaniin, opettelemaan riitelemään rakentavammin tai parantamaan keskinäistä kommunikaatiota. Muuttuvissa elämäntilanteissa ja esimerkiksi lapsiperheen ruuhkavuosien aikana, voi huoltopaketti olla myös pysähtymistä elämäntilanteen äärelle ja sen tarkasteluun.

Parisuhteen huoltopaketti sisältää yhteensä 5 tapaamista. Tapaamiset ovat yksilö- ja parikäyntejä paripsykoterapeutilla ja seksuaaliterapeutilla. Huoltopaketin tarkempi sisältö suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa.

Hinta 1000€

Uusperheen huoltopaketti

Uusperheen huoltopaketti on hyödyllinen perheille, joissa opetellaan yhdessä elämistä uudella tai muuttuneella kokoonpanolla. Uusperheen huoltopaketti auttaa sopeutumaan, huomioimaan ja tunnistamaan jokainen perheenjäsen omine kokemuksineen, tunteineen ja tarpeineen muuttuvassa tilanteessa.

Tapaamiset ovat pari- ja perhekäyntejä pariterapeutin ja perheterapeutin johdolla. Tapaamisia on 5 ja paketin tarkempi sisältö suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa.

Hinta 1000€

Hyvä ero -paketti

Hyvä ero -paketti mahdollistaa yhteisen puheen ja kokemusten käsittelyn. Hyvä ero -paketti voidaan suunnitella pariskunnalle, vanhemmille tai koko perheelle. Tapaamisissa voidaan esimerkiksi pohtia tulevaisuutta erillään, yhteydenpidon mahdollisuuksia ja muotoja tai vanhemmuuden jatkumista erosta huolimatta. Yhteisen keskustelun avulla voidaan myös ehkäistä erotilanteen, puhumattomien tai ristiriitaisilta tuntuvien asioiden vaikeutumista sekä välttää kaikille osapuolille vaikeita riitoja ja kiistoja.

Tapaamiset ovat pari- ja perhekäyntejä pariterapeutin ja perheterapeutin johdolla. Tapaamisia on 5 ja paketin tarkempi sisältö suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa.

Hinta 1000€

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme 040 652 4011 tai terapiatelakka@terapiatelakka.fi.

Terapiatelakalla on mahdollisuus maksaa erissä, ilman korkoja ja laskutusmaksuja!

› Ajanvaraus

Asiakaspalvelu

puh. 040 652 4011
(avoinna arkisin klo 9 – 16,
chat arkisin klo 9 – 18)

terapiatelakka@terapiatelakka.fi

Yhteystiedot

Terapiatelakka Oy
Valajankatu 5 C 30
40600 Jyväskylä

© Terapiatelakka